Na początku marca w stadninie koni Makoszka pojawił się wyjątkowy gość, Karol Okrasa, w towarzystwie swojej ekipy telewizyjnej. Tym razem motywem przewodnim przygotowanych dań były smaki Polesia, a w roli głównej wystąpiły przybyłe w połowie XIX wieku do tego rejonu ziemniaki.
- Wszystko zadziało się bardzo szybko - mówi Katarzyna Romaniuk, która wraz ze swoim mężem Tomaszem prowadzi Dworek Makoszka (...)
Więcej przeczytasz w papierowym wydaniu "Wspólnoty Parczewskiej".
Komentarze (0)
Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu. Zgodnie z art. 24 ust. 1 pkt 3 i 4 ustawy o ochronie danych osobowych, podanie danych jest dobrowolne, Użytkownikowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Jak to zrobić dowiesz się w zakładce polityka prywatności.